Promo ponuda

Nova godina u Vrnjačkoj Banji

Dočekajte Novu godinu u Vrnjačkoj Banji, biseru banjskog turizma i uživajte u apartmanima Vile Splendor sa svojim najbližima. 

Novembarski raspust

Vila Splendor je idealno mesto za odmor za Vas i Vašu porodicu. Iskoristite novembarske dane da odmorite od bučne svakodnevnice i opustite se, bar na trenutak!

akva-centar-waterfall

Velika akcija u Martu

Uživajte u Vili Splendor uz ekskluzivni popust od 15%! Ali to nije sve, rezervišite preko naših društvenih mreža Facebook ili Instagram i dobićete dodatnih 10% popusta! Vaš boravak mora biti najmanje 3 noći kako biste iskoristili ovu posebnu ponudu. Rezervišite odmah da biste uživali u udobnosti našeg hotela po najpovoljnijoj cijeni!

April u Vrnjačkoj Banji

Specijalna akcija od 20% popusta na smeštaj od 05.04. – 26.04.2019. godine. U ponudi Vile Splendor je i mini Wellness centar koji je gostima dostupan svakog dana od 09h – 20h.

Vila-Splendor-Lux-Apartman
vila_splendor_salon_za_masaze2

Sretenjski Popust

Vila Splendor je za Vas pripremila specijalnu akciju! Iskoristite 10% popusta na smeštaj u Vili Splendor i uživajte u Vrnjačkoj Banji sa svojim najmilijima.

Jesen u Vrnjačkoj Banji

Provedite nezaboravni odmor u Vili Splendor i uživajte u jesenjim čarolijama. U ponudi su apartmani Studio i Lux po promotivnim cenama.

jesen-u-vrnjackoj-banji-4