Promo ponuda

Osmi mart u Vrnjačkoj Banji

Osmi mart je idealna prilika da iznenadite sebi dragu osobu i da vikend provedete u Vrnjačkoj Banji. Uživajte u čarima Vrnjačke Banje, doživite najlepše trenutke, stvarajte uspomene, odmorite se i relaksirajte u prijatnoj atmosferi Vile Splendor. Ostvarite 15% popusta na usluge smeštaja, 20% na masaže besplatno korišćenje sadržaja wellness centra uz minimalan boravak od 2 noći.

vila-splendor-raspust
vila_splendor_salon_za_masaze2

Sretenjski popust

Vila Splendor je za Vas pripremila specijalnu akciju! Iskoristite 10% popusta na smeštaj u Vili Splendor i uživajte u Vrnjačkoj Banji sa svojim najmilijima.

Nova godina u Vrnjačkoj Banji

Dočekajte Novu godinu u Vrnjačkoj Banji, biseru banjskog turizma i uživajte u apartmanima Vile Splendor sa svojim najbližima. 

vrnjacka banja zimi
akva-centar-waterfall

Novembarski raspust

Vila Splendor je idealno mesto za odmor za Vas i Vašu porodicu. Iskoristite novembarske dane da odmorite od bučne svakodnevnice i opustite se, bar na trenutak!

Jesen u Vrnjačkoj Banji

Provedite nezaboravni odmor u Vili Splendor i uživajte u jesenjim čarolijama. U ponudi su apartmani Studio i Lux po promotivnim cenama.

jesen-u-vrnjackoj-banji-4
Vila-Splendor-Lux-Apartman

April u Vrnjačkoj Banji

Specijalna akcija od 20% popusta na smeštaj od 05.04. – 26.04.2019. godine. U ponudi Vile Splendor je i mini Wellness centar koji je gostima dostupan svakog dana od 09h – 20h.