Wellness

FINSKA SAUNA

Finska sauna je manja ili veća prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-100°C, sa niskom vlažnosti vazduha koja iznosi od 10 do 15 %, te je zbog toga zovu još i suva sauna.

vila_splendor_infracrvena_sauna3

INFRACRVENA SAUNA

Temperatura u infracrvenoj sauni je od 50 do 60°C, a preporučeni boravak je od 20 do 30 minuta. Potreban je samo jedan ciklus bez ponavljanja. Toplotom infracrvene terapije šire se kapilari, čime počinje uklanjanje skrivenih otrova. Infracrvena toplota je melem za pozitivno stanje nervnog sistema, reguliše poremećaj varenja, pomaže sagorevanje masnog tkiva i normalizuje krvni pritisak.

SLANA SOBA

Ova terapija je delotvorna ne samo za poboljšanje fizičkog zdravlja (regulacija šećera u krvi, pravilan rad moždanih ćelija, održavanje čvrstoće kostiju, protiv bronhitisa, upala sinusa, u prvenciji grčenja mišića, varikoze vena itd) nego i za olakšanje mentalnih tegoba kao što su: prenapetost, umor, iscrpljenost, stres, kao i pomoć pri odvikavanju od pušenja. 

vila_splendor_slana_soba2

SALON ZA MASAŽE

U sklopu Splendor Fenix Studija  se nalazi i salon za masaže u kome možete uživati u različitim vrstama masaža, tretmanima lica i tela.

AROMA TUŠ

Tropska kiša tj. usmereni mlaz vode u različitim veličinama kapljica na određeni segment tela poput ramena, vrata, leđa, nogu, kao i tela pod određenim pritiskom pozitivno deluje na glavobolje i migrene, napetosti u ramenima i vratu, blagu depresiju i vrtoglavicu.

vila_splendor_aroma_tus